شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

گلایه اهالی محله پورسینای مشهد از زمین‌های رها شده حوالی چند مدرسه | در حصار زمین‌های خاکی و خالی

  • کد خبر: ۲۵۰۳۵۹
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۱
گلایه اهالی محله پورسینای مشهد از زمین‌های رها شده حوالی چند مدرسه | در حصار زمین‌های خاکی و خالی
شهردار منطقه‌ ۶ مشهد: برای رفاه حال شهروندان و دانش‌آموزان، قسمتی از معبر تا مهر آماد‌ه‌سازی می‌شود.
انسیه شهرکی
خبرنگار انسیه شهرکی

به گزارش شهرآرانیوز؛ در انتهای خیابان پورسینا قرار گرفته‌اند. مدرسه‌هایی که بیش از یک دهه از عمر آنها می‌گذرد. بچه‌های این مدارس قرار است ۱۰ روز دیگر و با آغاز سال تحصیلی راهی این مدارس شوند. مدارسی که از دیرباز تاکنون با مشکلاتی دست‌و‌پنجه نرم کرده‌اند.

زخم کاری معابر

یکی از این معضلات را که حالا تبدیل به زخمی کاری شده، محمد اوسو، از فعالان فرهنگی محله با صدای مردم در میان می‌گذارد. او در این زمینه این طور توضیح می‌دهد: دانش‌آموزان دختر و پسر خردسال و معلم‌های مدرسه شهید آصفی‌فر در خیابان پورسینا‌۵۱ و مدرسه دخترانه شهید ثنایی در شهید آزادی‌۷، مجبورند برای عبور و مرور از بین زمین‌های خاکی و پر از گل‌ولای بگذرند تا به مدرسه برسند.

اوسو این را هم اضافه می‌کند: اینکه خیابان‌های حوالی مدارس دارای روکش آسفالت و استاندارد باشد کمترین حق دانش‌آموزان، معلمان و کادر مدرسه است. چرا این زمین‌های رها شده تعیین تکلیف نمی‌شود؟

خدا نکند برف و باران ببارد

محمد ایوبی، دیگر فعال فرهنگی محله هم دل پری از وضعیت موجود دارد. او به بارندگی نزولات جوی در پاییز و زمستان اشاره می‌کند: با اندک برف و بارانی که در فصول سرد سال ببارد همه جا را گِل‌و‌لای برمی‌دارد. آن موقع از نزدیک بیایید و سر‌و‌وضع این بچه‌ها را تماشا کنید. صحبتم این است که چرا بچه‌های ما که از خانه‌شان با لباس تمیز بیرون آمده‌اند، به دلیل وجود این اراضی خاکی با سرو وضع گِلی و خاکی به مدرسه بروند؟ خواهشمندیم برای آسفالت و ایمنی تردد دانش‌آموزان چاره اندیشی کنید.
او می‌گوید: گاهی در این زمین‌ها پر از سرنگ و سوزن‌های معتادان تزریقی است و سلامت این بچه‌ها را که در سن کنجکاوی و جست‌وجوگری قرار دارند، تهدید می‌کند.

استفاده از راهکار قانونی

شهردار منطقه‌۶ در پاسخ به دغدغه شهروندان می‌گوید: مالکان زمین‌های محدوده مورد اشاره باید برای تعیین تکلیف زمین‌ها و پرداخت سهم سرانه‌شان به شهرداری مراجعه کنند.

حسین بنایی‌منش تأکید می‌کند: البته با استفاده از راهکار‌های قانونی برای رفاه حال شهروندان و دانش‌آموزان و کادر آموزشی مدرسه‌ها، قسمت معبر استحصال و برای مهر آماده‌سازی خواهد شد.
او ادامه می‌دهد: در سنوات گذشته مشابه همین زمین‌ها بنا به ضرورت و درخواست‌های مکرر شهروندان، برای رفاه حال مردم، آسفالت شده و بعد مالک آن علیه شهرداری شکایت کرده است.

دغدغه جدی ما نیز هست

مدیر آموزش‌و‌پرورش ناحیه‌۵ مشهد در پاسخ به این درخواست شهروند می‌گوید: دغدغه جدی ما نیز معابر خراب دورو بر یک مدرسه است، اما آسفالت خیابان جزو وظایف آموزش و پرورش نیست.
احمد مسجدی بافقی ادامه می‌دهد: همچنین در نشست‌هایی از دست‌اندرکاران شهرداری منطقه خواسته‎ایم با روش‌های قانونی دوروبر مدرسه را آسفالت کنند تا سلامت دانش‌آموزان و مربیان و آمدوشد راحتشان تأمین شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->